Actief in Tanzania.

Wandelen, klimmen, paardrijden, kanoen, golfen.

Actief - wandelen in Tanzania

Tanzania is bij uitstek geschikt voor een actieve vakantie. Wandelen in de prachtige natuur, het beklimmen van de hoogste berg van Afrika, golfen in een unieke omgeving. Wij kennen de mooiste plekjes in de omgeving van onze villa waar het prachtig wandelen is. de zwaarte bepaalt u zelf, net als de lengte. Wij zorgen voor een bijzondere bush pick-nick tussen de eeuwen hoge bomen op ons terrein. Of u luncht bij een lokaal restaurant, dat is altijd een belevenis.
Ook organiseren wij dagtochten in het Maasai gebied ten westen van Arusha. Hier wandelt u een hele dag door uniek Maasai gebied waar u de kuddes van de Maasia tegenkomt en de gevolgen van de overbegrazing ziet in de vorm van erosie. Via Good Safari kunt u uniek wandelen in Tanzania. Met het hele gezin, of met een eigen groep. Maar met z'n tweeën is natuurlijk ook mogelijk! 

Fietsen op de flanken van de Mount Meru of de Kilimanjaro is ook een prachtige manier om de omgeving te ontdekken. De zwaarte en lengte van de fietstocht bepalen we in overleg. Uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Wij organiseren meerdaagse wandeltochten, fietstochten, of een combinatie van de twee. De groene flanken van de Mount Meru en de Kilimanjaro zijn een prachtig decor voor uw actieve vakantie in Tanzania. Ook zeer geschikt voor families met kinderen. Ontdek Tanzania wandelend of fietsend. Dichter bij de natuur en de wilde dieren kun je niet komen! 

Al onze reizen worden in overleg met met u op maat gemaakt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij iedere groep een actieve de reis aanbieden die past bij uw conditie, uw interesses en uw budget.

Wandelen in Tanzania is een unieke belevenis. In verschillende parken kan er gewandeld worden, zoals in Arusha National Park en  Tarangire National Park. Maar ook op de rim van Ngorongoro Crater organiseren wij wandelingen. Neem contact met ons op voor een wandelvakantie op maat. 

Arusha National Park.

Een ware belevenis

Arusha National Park

introtekst

Overige tekst.

Meer over Arusha National Park

Wandelen.

Meerdaags, dagtochtjes, ook voor kinderen.

Wandelen in Tanzania

Een actieve vakantie. Ook dat kan met Good Safari! In het noorden van Tanzania zijn steeds meer mogelijkheden om wandelend de natuur én de cultuur te beleven. Met de hele familie kun je wandelend, onder begeleiding van een bewapende gids, de natuur van Arusha National Park bewonderen. De lengte en zwaarte van de tocht bepalen jullie zelf. Lees hier meer over de bijzondere wandeling in Arusha National Park.  

Ook buiten het National Park is wandelen een beleving. Wij organiseren graag een wandeltocht langs kleine dorpen onder begeleiding van onze lokale gids. Ontmoet de lokale bevolking en geniet van de omgeving te voet. 

De majestueuze Ngorongoro krater is een plek waar je trekking safaris van 1 tot 5 dagen kunt doen. Zo ervaar je één van wereldwonderen gewoon te voet. Ook hier geldt, een gids is verplichte kost en heel verstandig. Gidsen zijn goed opgeleid, weten werkelijk van alles te vertellen, kennen het gebied vaak als hun broekzak en weten de mogelijke gevaren van het gebied waar je gaat wandelen.

Dagtocht Arusha.

Pre titel / slogan

Dagtocht Arusha

Introtekst. Introtekst. Introtekst.

Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst.

Arusha koffie tour.

Pre titel / slogan

Arusha koffie tour

Introtekst. Introtekst. Introtekst.

Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst.

Fietsen.

Pre titel / slogan

Fietsen

Introtekst. Introtekst. Introtekst.

Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. 

Golf.

Avontuurlijk en uniek.

Golf

Op twintig minuten rijden van onze villa, in de richting van de gate van het Arusha National Park, ligt een mooie splinternieuwe 18 holes golfbaan, Kiligolf. Een prachtige baan voor avontuurlijke golfliefhebbers.

De Arusha Gymkhana Golf baan ligt slechts op 15 minuten rijden van de villa. De baan bestaat uit negen holes en het is een spannende, groene, gewaardeerde baan. 

De 18 holes golfbaan op Kilimanjaro Golf and Wildlife Estate is een must voor iedere golfliefhebber. De golfers heeft uitzichten op de Kilimanjaro en de Mount Meru. Er zijn veel bijzondere vogels rondom de golf course.  

En in Moshi vindt u de TPC golf course, een 9 hole course als onderdeel van een complex met een zwembad, tennisbaan en een goed restaurant. 

En voor degene die niet van golfen houden, ook zij kunnen mee om over de prachtige terreinen te wandelen en van de omgeving te genieten. 

Kano Safaris.

Spannend, actief, de dieren vanuit een ander perspectief.

Kano Safaris

In een kano op één van de meren in Tanzania het overweldigende landschap in je opnemen? Dat kan in Arusha! En dat is bijzonder want ondanks dat het land talloze meren kent zijn kanotochten slechts op een paar meren toegestaan. Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Dit zijn de enige plekken waar je wel heel dichtbij giraffes, waterbuffels en flamingo’s kunt komen. Een leuke, alternatieve manier om actief een morgen of een middag door te brengen in het Arusha National park. Een tocht van 1,5 tot 2 uur is werkelijk een unieke ervaring in Tanzania. Je kunt dit ook combineren met een wandeling in het park

Ook buiten het Arusha National Park kun je kanoën. Op Lake Duluti, vlakbij onze villa kunt u ook met de kano vele bijzondere vogels zien en de lokale bevolking vanaf het water aanschouwen.

 

Paardrijden.

Galoppeer mee met de kuddes.

Paardrijden

Paardrijden in Arusha National Park! Een twee daagse tocht over spannende bospaden en door de valleien op de randen van Mt. Meru, omringd door de wilde dieren. Met een kampeerovernachting in het park. Maar ook meerdaagse tochten met per dag wel meer dan 5 uur in het zadel en overnachtingen in tenten zijn mogelijk. Rij tussen de olifanten van de Seregenti of langs de wildebeesten in Lake Natron. Op maat gemaakte paardrij safaris vanaf 4 personen. 

Een paar uurtjes door de natuur vlakbij Arusha Villa is ook mogelijk. Zebra's, elanden en wildebeesten komen nieuwsgierig naar de paarden kijken. Een hele belevenis, ook voor (grotere) kinderen!  

In Arusha National Park kun je ook prachtig wandelen. Kijk voor meer informatie over wandelen in Tanzania hier. 

Klimmen.

De beroemdste berg van Afrika

Dagtocht Kilimanjaro

Introtekst. Introtekst. Introtekst

Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst.

Wil je naar de top? Ga dan met ons mee op de meerdaagse Kilimanjaro beklimming. Het beklimmen van de Kilimanjaro is een unieke manier van wandelen in Tanzania. 

Overige Activiteiten.

Pre titel / slogan

Overige Activiteiten

Introtekst. Introtekst. Introtekst.

Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst. Overige tekst.